RSS
email

Sopar del soci de l'Avenç


Ahir per la nit, un any més, la gent de Convergència vam assistir al sopar del soci que organitza el Centre Cultural l'Avenç. Un sopar que l'entitat fa any rere any i en el que després del sopar hi ha algún espectacle per als socis.

Entre les paraules que el president de l'entitat cal destacar, és l'optimisme d'aquest amb l'inici de les obres de reforma de l'edifici, el qual no compleix en aquests moments amb la normativa d'emergències que cal complir, d'acord amb un informe que van emetre els bombers i el qual ha comportat la ràpida mobilització de la junta per tal de garantir una infraestructura que compleixi normativa, i sobretot que permeti uns paràmetres de seguretat per a tots els qui hagin d'utilitzar l'edifici de l'Avenç.

Per últim també es va fer un agraïment a totes les seccions que conformen el centre cultural: el grup de teatre l'Endoll, el SIES, la secció sardanista, la penya barcelonista, el cine club, el futbol de veterans, el billar, el grup excursionista Gelade, la revista Crònica de la Vida d'Esplugues, etc.

Bookmark and Share