RSS
email

Patrulles canines? Benvingudes!


M'assabento per la revista El Pont d'Esplugues que el govern socialista implanta una unitat de patrulles canines al municipi. Sorpresa i pensament. Per una banda em plantejo quina necessitat tenim aquí per tenir unitats canines i fins a quin punt no seria més necessari utilizar aquests diners en reforçar agents que prou falta ens fa.

Però l'altra cosa que em passa pel cap és la cara d'idiota que se'm queda palplantat davant la revista municipal. Sort que no em veu ningú, però a casa em senten perquè començo a grunyir contra el PSC-PSOE per no haver-nos informat d'una decisió prou important i rellevant per la política de seguretat del municipi.

Potser li va doldre al PSC-PSOE que els haguem perseguit en reiterades ocasions per assabentar-nos per veure al carrer motos patrulla o cotxes patrulla dels que mai ens informen de la seva adquisició.

Tan poc respecten els vót de l'oposició per a ningunejar-nos d'aquesta manera? On està la cortesia política que la sra. Díaz molt de tant en tant va reclamant als plens municipals? Simplement els socialistes van a la seva i després ens venen a pidolar ajudar en certs temes. Potser que hi pensin perquè així no van les coses.

Bookmark and Share