RSS
email

Una tècnica municipal serà alcaldessa de Cerdanyola


Es diu Carme Carmona. És la màxima responsable del departament de personal de l'Ajuntament d'Esplugues. Una persona amb marcat perfil polític però prou eficient en la seva gestió com a tècnica municipal. He de dir d'ella que els tractes que hi he tingut han estat sobretot en èpoques electorals i en tribunals de contractació en els que com a regidor de Convergència i Unió sovint he participat. No li puc retreure ni manca d'informació (cosa que d'altres tècnics i polítics municipals sí) ni poca predisposició a atendre les qüestions que m'han sorgit pels temes que m'han permès relacionar-me amb la Carme.

I jo m'assabento a primerissima hora d'aquest matí per la premsa que serà escollida alcaldessa de Cerdanyola del Vallès amb els vóts dels companys de Convergència i Unió. Companys que per cert, van ser expulsats del govern municipal per part dels comunistes. CiU a Cerdanyola és el partit bisagra, el partit que determina i condiciona les votacions. Ara és el torn del PSC-PSOE. I amb aquest canvi de rols el comunisme d'ICV perd el seu darrer bastió de la comarca del Vallès. Millor socialistes que comunistes.

En qualsevol cas, algú pel Facebook ja m'ha plantejat si la Carme coneix bé la realitat del seu municipi. La resposta és clara: no ho sé. Però el que sí sé és que si la pulcritut política que executa a Esplugues amb la oposició la duu a terme al seu poble amb la resta de forces polítiques, tindrà un caràcter entenedor que podrà beneficiar Cerdanyola. El temps dirà...

Bookmark and Share

1 comentaris:

Luis Fernández del Campo ha dit...

¡Suerte, Carmen! Estoy seguro que ejercerás tus nuevas funciones con profesionalidad y sentido común.