RSS
email

Ma tova contra l'incivisme vial

En una reunió que vam tenir la setmana passada amb el cap de la policia local, vam manifestar la nostra preocupació per la ma tova que està tenint la policia local amb els ciutadans incívics que tenen per costum aparcar en doble fila i en zones de càrrega i descàrrega. Unes habituals infraccions en punts concrets de la ciutat que estan afectant a diversos veïns que amb raó es queixen. En aquest sentit, entenem que cal posar fil a l'agulla al tema i acabar amb les tradicionals imatges de la policia local passant per davant de cotxes aparcats de qualsevol manera (un exemple flagrant a la confluència de Gaspar Fàbregas amb Doctor Turró davant la cabina telefònica) sense aturar-se per resoldre tot plegat. A això que no ens van rebatre perquè, sense més consideracions, saben que tenim raó. Esperem que tot plegat acabi resolent determinats problemes d'incivisme que alguns veïns poc curosos amb la convivència provoquen sense passar a la recaptació mecànica, que entenem que tampoc és la solució.




Bookmark and Share

4 comentaris:

Montse ha dit...

Saps el que passa Roger?, el meu marit és guardia urbà, i quan vas a posar mà dura com dius tú es tenen que discutir amb tothom, i rebre tota sèrie d'insults, i moltes vegades passen de tot, perquè sempre hi ha l'amic del regidor tal, amic de l'alcalde i ja saps, com funciona tot, al final el perjudicat és el guardia.

Montse ha dit...

Roger vindràs el dissabte passa't pel meu blog, durant aquesta setmana que penjaré el lloc i la hora de trobada.

Anònim ha dit...

Téns tota la raó... i no només són els cotxes aparcats en doble fila sino que, en alguns llocs, els cotxes es queden aparcats tota la nit en llocs on dificulten greument la visibilitat. En el carrer sense sortida de la Pl.Catalunya la gent hi aparca sense tenir en compte el risc que suposa pels que hi tenim la entrada al pàrquing i la policia no hi fa absolutament res... És deplorable...

Anònim ha dit...

Home, jo entenc que els policies estiguin tips de tot el que vulguis, però se'ls paga perquè facin la seva feina, que entre altres, és aquesta.

I sobre el tema del carrer Rafael Sebastià Irla, doncs no sé exactament a quin risc et refereixes, però estaria bé parlar-ne.