RSS
email

Els Nadal sense complexos

Antonio Franco plega de la direcció de El Periódico i és substituït per un germà del Conseller de Política Territorial i del Secretari de Mobilitat del Govern, els germans Nadal (un clan familiar que fa el pols als germans Maragall i als germans Carod, aquests últims ja abatuts en la batalla pel poder). Que sigui germà de dos càrrecs socialistes no implica que Rafael Nadal, el nou director, ho hagi de ser, però no es pot negar que tot plegat fa olor a socarrim. La rumorologia popular tradicionalment ha dit que El Periódico és de tendència socialista (m'abstinc de fer judicis de valor), i amb aquesta nova incorporació, la rumorologia agafa més empenta, però insisteixo que no assumeixo cap posicionament al respecte. En qualsevol cas, Franco plega deixant un Periódico molt en segona línia, un Periódico que s'ha deixat menjar en els darrers temps, per la premsa per escrit del Grup Godó, La Vanguardia. Potser la part positiva de la seva gestió hagi estat la incorporació dels traductors en llengua catalana a les edicions castellanes del diari. Llàstima que això encara no sigui periodisme en català.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Òscar ha dit...

jajaja no havia caigut en que el Nadal del Periódico és germà del conseller Nadal...jaja wenu, el periódico es el diari de la Generalitat actual. El pamplet socialista, el còmic, el "pinta y colorea" de P3,l'exemple flagrant de judeofòbia. El que més poc s'assembla a premsa seriosa.

M'agradaria saber que dirien els "progres" si l'Oriol Pujol fos el director de l'AVUI.

Per cert..un contrapunt...jo no compro mai el Periódico, però si algun cop mel trobo en algun bar o biblioteca agafo sempre el de edició castellana. Ës l'original, la llengua en la que està creat i a on pots llegir la vomitada amb bilis i tot.

Un indígena ha dit...

El Periódico sociata? Noooooooo. Vols dir? Bé, en qualsevol cas, el problema no és que sigui socialista (tots els diaris són d'algun color). El problema és quan de la notícia es fa opinió, quan un diari cau dins del pitjors exemples de manipulació informativa. I mentides. El fet que Maragall hagi governat seguint els editorials d'aquest rotatiu també és pura coincidència.