RSS
email

La "xafardera" del PSC-PSOE

Feia dies que qui ha estat el gran estandard del fracàs electoral del PSC-PSOE, el director de campanya de Montilla, José Zaragoza no obria la boca. En aquesta ocasió, aquest socialista fanàtic anticonvergent, s'ha atrevit a fer de "xafardera" entre Convergència Democràtica i els seus socis democristians. Quina autoritat dins de la federació és Zaragoza per valorar "molt positivament les propostes d'entesa que darrerament ha formulat el senyor Duran i Lleida"? Qui és aquest individu per reclamar al president de CiU, a l'Artur Mas, que "no el boicotegi, que l'escolti atentament" referint-se a la proposta de Duran Lleida de entrar al Govern de l'Estat? No és ningú per anar treient el nas en qüestions de les que no té competència. Aquest personatge, enlloc d'anar parlant d'en Mas dient que "està ressentit i enrocat en el seu fracàs com a dirigent polític i en el fracàs del seu projecte", més valdria que posés fre a la permanent fuga de vots que està tenint a casa seva. Més valdria que plegués de la primera línia política després d'aconseguir que Montilla perdés fins a 5 diputats i esdevingués el gran derrotat d'aquestes eleccions. Que aquest individu encara tingui les galtes de dir que "els socialistes hem fet reiterades ofertes de diàleg i de mà estesa a Catalunya i a Espanya", n'hi ha per dinamitar la seu de Nicaragua. Ofertes de diàleg i mà estesa a Catalunya? Parla referint-se a com es va cuinar el Tripartit-2? Reitero que més val que posi ordre a casa seva, que deixi la xafarderia de banda, que deixi tranquils als demés, que de ben segur, que si ho fa, el suport electoral dels socialistes, potser ho agraeixi. Només potser.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga en aquest país qualsevol persona és lliure d'opinar sobre sí mateix i sobre els demés. De negar-ho, estaríem qüestionant un dels drets fonamentals de la democràcia. Potser, en comtes de ctiricar aquesta persona, convindria més reflexionar sobre les seves paraules i prestar més atenció a Duran i Lleida, un dels millors polítics a Catalunya en aquests moments.

Anònim ha dit...

Increible, ara resultarà que Unió Democratica vol que només qui tingui carnet de CyU pugui opinar sobre la federació regionalista. Lamentable.

Arturo Mas, fes cas de Duran i Lleida.