RSS
email

Segueix el seguiment des de Palau

Segons els nostres indicadors, des de la Generalitat es segueix fent seguiment de l'Efectes Oposats. És així com en els darrers dos dies hi ha hagut una visita diària. El dia 19 a les 12:37, ahir dues connexions, a les 08:41 i a les 10:04 i avui una altra a les 14:33. Sembla que alguns personatges que teòricament haurien d'estar treballant pel país, es dediquen a fiscalitzar pàgines web d'òrbita plural. És aquest el camí necessita Catalunya? Em temo que no.

Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Et tenen por Roger, perque dius les veritats que ells no volen sentir. Tu ni cas, ja saps q és el Puigcercos qui controla el Centre de Supercomputació, i poc pots esperar d'aquest home: hissar banderes i navegar per internet, la feina de governació.

Anònim ha dit...

Casualitats de la vida, però avui, a les 19:12 algú des del Congrés dels Diputats ha entrat a l'Efectes Oposats. La taca es va extenent...

Anònim ha dit...

ja,ja,ja,ja,a com si l'efectes oposats crees opinió pública, ja t'agradaria ja!

Anònim ha dit...

Justament per això, perquè no està fet amb vocació de mobilitzar masses (com altres que sí), no requeriria una fiscalització tan extrema del radicalisme aficant al Govern.