RSS
email

Nou revés contra Saura


Primer van ser els robatoris silenciosos arreu de Catalunya, després els maltractaments a la comissaria de Les Corts i ara la manifestació que han convocat els mateixos Mossos.

És evident que Montilla va fer escac i mat al posar Saura a Interior, una jugada brillant pel PSC-PSOE que està sent la condemna del líder d'ICV. Una condemna perquè per una banda, Saura ha de fer política antiideari d'ICV, i per l'altra, perquè està duent a terme una pèssima gestió que evidentment es veu repercutida en el lideratge del bon govern per a Catalunya. Dit en altres paraules, Catalunya s'està ressentint d'aquesta governabilitat tripartita.

I prova d'aquesta mala imatge és la manifestació que ahir els Mossos d'Esquadra van dur a terme pel centre de Barcelona, que estava convocada unitàriament per tots els sindicats del cos, inclosa l'agrupació de comandaments. El motiu justament de la manifestació era reivindicar la dignificació del cos policial arran de les darreres actituds d'accent obscur que han ocorregut a Les Corts.

Hi va haver qui va aprofitar l'avinentesa per demanar la dimissió de Saura. I parlant de dimissions, vull recordar que a finals de novembre, Joan Unió, qui fos el major de Mossos d'Esquadra va dimitir coincidint amb l'arribada de Saura a la Conselleria. Sembla que Unió preveia que seria una plaça complicada amb un neocomunista al capdavant de la seguretat d'aquest país. I no s'equivocava.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que al Senyor Saura li van fer una mala jugada donant-li aquesta conselleria, però al final, l'única que surt perjudicada és Catalunya i els catalans. Un cop més, aquest tripartit torna a demostrar que el que més els hi importa és el poder, encara que que per tenir-lo hagin de renunciar als seus principis!No ho entenc!