RSS
email

Pregó de Festa Major amb xiulades a l'alcaldessa incloses



Ahir per la nit, es va celebrar l'inici de les festes amb el popular Pregó de Festa Major, que va estar precedit pel seguici d'entitats. Per segona vegada em va tocar estar al balcó municipal, al voltant de la resta de portaveus municipals, del pregoner Recasens i de l'alcaldessa.

En Sergi Recasens va fer un pregó prou encertat, on va remarcar el seu arrelament a Esplugues a través de la seva esposa, i després va fer una síntesi del que havia significat l'Avenç al llarg dels seus anys de vida, tot acabant el pregó desitjant unes bones festes a tothom.

La intervenció d'en Recasens havia estat introduïda pel regidor de Cultura, qui va rebre quatre escridassades sense importància. Ara bé, el moment estelar va ser quan l'alcaldessa va agafar el micròfon. Les xiulades es van disparar i les pancartes contra el Pla Caufec es van anar extenent per la Plaça Santa Magdalena al llarg dels cinc minuts que va durar aproximadament el discurs de la primera regidora.

De nou es va evidenciar la poca vista de Díaz de fer durar cinc minuts el discurs, ja que amb mig minut hagués acabat amb unes xiulades, per cert, fora de lloc atenent que hi ha altres moments per ser crítics amb l'equip de govern que no pas l'inici de la Festa Major.

Bookmark and Share