RSS
email

Article del Pont d'Esplugues - Octubre 2008

MENYS ESTOPA I MÉS SENY, SENYORA DÍAZ!

No hi ha res pitjor en un governant que es tapi els ulls en situacions crítiques. I ara, en ple procés de recessió econòmica, el govern municipal del PSC-PSOE recepta estopa a la nostra ciutadania amb un increment desmesurat d'impostos.

A excepció de l'IBI, que l'han incrementat en un 4,4 %, la resta d'impostos de competència municipal els han incrementats un 4,9 %.

Sobta si més no, que l'any passat, que podíem considerar època de major esplendor econòmica que no enguany, l'increment no arribés al 4,2 %.

Sobta que a major crisi, major pressió fiscal. Ens sembla que quan més s'hauria d'ajudar a la societat a "arribar a final de mes", que és ara i no fa 12 mesos, pugin més els impostos que l'any passat.

Malauradament, el PSC-PSOE d'Esplugues ha perdut el nord econòmic amb aquesta pujada fora de lloc. És el problema que es produeix quan un s'emmiralla amb la política econòmica de Zapatero, que perd l'esperit d'ajuda que ha de suposar ser sensible a un periode de retrocés econòmic.

Estopa en temps de crisi, aquest és el xarop que atorga el PSC-PSOE a la nostra gent. I com que no estem gens d'acord, ja que des de Convergència i Unió creiem que ara més que mai s'hauria de reduïr la pressió fiscal, vam votar contràriament a l'increment dels impostos.

Alguna cosa el PSC-PSOE no haurà fet bé, quan aquella votació va quedar 12 vóts a favor, i 9 vóts en contra. Els 9 vóts de tota la oposició, que vam coincidir a rebutjar aquest remei radical i incomprensiu amb les microeconomies de la nostra societat espluguina.

On és l'interès general que l'Ajuntament ha de perseguir senyora Díaz? No està de més recordar que vostè, apart de ser alcaldessa, és la regidora delegada dels serveis econòmics de l'Ajuntament.

Menys estopa i més seny, senyora Díaz!


Roger Pons
Portaveu del G.M. de CiU




Bookmark and Share