RSS
email

Benedico, president per unanimitat


Acabat el congrés de Convergència el passat juliol, han anat venint les diferents renovacions territorials dels quadres directius del partit. I ahir dijous vam celebrar l'assemblea local de Convergència d'Esplugues en la qual els militants estavem cridats a escollir la nova direcció local encapçalada pel seu president.

Amb una única candidatura, en Josep Benedico va fer-se amb la presidència local de CDC amb el 100% dels vóts dels assistents amb dret a vót.

Va centrar el seu discurs en:
  1. Donar-nos a la Lídia i a mi tot el suport seu i del nou Comitè Executiu Local en la complexa tasca d'oposició que estem fent a l'Ajuntament.
  2. Seguir la línia de treball actual (que ell mateix va començar des de la Junta Gestora de CDC), d'adaptar el partit als nous temps i a l'era de les noves tecnologies i la societat de la informació.
  3. Consolidar a Esplugues el projecte de la Casa Gran del Catalanisme que lidera el nostre secretari general l'Artur Mas.
L'executiu, que ha tingut alguns canvis, es manté amb la majoria de membres que hi havia, tot i que s'incorporen dos membres de la JNC, amb lo qual la renovació generacional es reforça encara molt més.

Per altra banda, jo segueixo sent membre nat de l'executiu atès que com a portaveu del grup municipal tinc aquesta condició.

A l'assemblea també va assistir el president comarcal de Convergència, Josep Mª Llop, a qui des d'aquí vull agraïr també la seva visita i tot el seu suport cap a la nostra agrupació.

Bookmark and Share