RSS
email

Pallassades de Montilla


"Cuando negocio con Zapatero no somos del mismo partido", aquesta ha estat la frase detonant de la meva atenció aquest matí mentre escoltava la ràdio. És curiós com l'exministre de Zapatero pretén enganyar-nos dient bejanades com aquesta. Si no són del "mismo partido", què punyetes ha fet durant tant de temps Montilla a l'executiva del PSOE? Si no són del "mismo partido" per què fa escassos dies deia que era convenient votar els pressupostos del PSOE de Zapatero?

No puc entendre com una persona que ostenta la responsabilitat que suposa tenir la presidència de la Generalitat pot caure en aquest tipus de pallassades. Montilla intenta enganyar-nos o és que simplement no dóna més de si? Perquè si no dóna més de si, caldrà amonestar-lo per estar al capdavant del País, però si és que intenta enganyar-nos millor que se centri en enganyar a la direcció del PSC-PSOE i que a la resta ens deixi tranquils.

En fi, sr. exministre del Govern espanyol, centri el cap més en Catalunya i en la unitat dels partits catalans, i pensi menys en abraçar-se tant a Zapatero.




Bookmark and Share