RSS
email

Els socialistes cauen amb la mateixa pedra


Si fa uns dies que la oposició denunciàvem que el PSC-PSOE ens havia ningunejat amb el procés de difusió de l'execució de la llei de barris, el dimarts passat vam tenir una nova mostra d'ignorància, aquest cop per part de la sra. Pilar Díaz.

Durant l'acte de denúncia de la violència de gènere que vam fer al vespre davant de l'Ajuntament, la sra. Díaz va optar per representar a soles l'Ajuntament tot evitant que els portaveus municipals la puguessim acompanyar.

Crec que davant dels actes de terrorisme s'han de combatre amb la unitat, i la unitat per poc que li pugui agradar només es representa amb la suma de tots. Per què durant els actes de silenci contra els atemptats d'ETA sempre estem tots els representants públics junts i quan es tracta d'atemptats a la dignitat de les dones la sra. Díaz evita aquesta unitat?

No m'agradaria pensar que davant d'aquesta actitud hi ha un interès per capitalitzar aquest tema. Però des de Convergència i Unió seguirem defensant que la unitat som tots, vingui la violència per part d'ETA o per part dels generadors de la violència de gènere.

Semàfor vermell per l'alcaldessa.

Bookmark and Share