RSS
email

No hi ha crisi per les despeses de locomoció municipals


Ahir al ple municipal vam discutir diverses qüestions, entre elles, la modificació del crèdit municipal. Una modificació que es va veure caracteritzada per un increment de vora 400.000 € en concepte d'Àrea Metropolitana de Barcelona. Un concepte que a hores d'ara, el govern municipal encara no ens ha volgut explicar detalladament en què consisteix.

Per altra banda, l'altra partida políticament agressiva va ser l'increment del 120 % en la partida de despeses de locomoció de càrrecs electes de govern, que van passar de 5.000 € a 11.000 € produïnt-se un increment de 6.000 € més.

Em fa gràcia sentir el PSC-PSOE omplir-se la boca dient que cal austeritat en la despesa del proper any, però mentrestant l'austeritat no l'apliquen en despeses purament polítiques com són les de locomoció. Aquí caldrà afegir, està clar, el viatge a l'Argentina que recentment han fet l'alcaldessa i el primer tinent d'alcalde. Això en plena crisi econòmica.

No puc entendre de cap manera com poden tenir tan poca vergonya d'anar aprovant modificacions de crèdit en aquesta línia. És per aquest motiu que al torn de précs i preguntes vaig demanar una relació de les despeses que el PSC-PSOE ha efectuat en concepte de locomoció. Després de veure aquest disbarat del 120% vull saber en quines banalitats hauran malgastat els 5.000 €, perquè crec a més, que la nostra ciutadania es mereix major transparència en els comptes municipals. I amb aquesta actitud, el PSC-PSOE ha jugat erròniament.

Bookmark and Share