RSS
email

Sorteig dels pisos de promoció pública


Ahir al vespre vaig poder assistir al sorteig públic i davant notari dels 351 pisos de promoció pública que se sortejaven al Complex Poliesportiu de La Plana. Com a portaveu municipal, se'm va convidar a participar de la mesa representativa de la corporació, on a banda del govern municipal, també hi va assistir el Partit Popular.

Era increïble veure el pabelló de La Plana ple de gom a gom i com les famílies i joves als que se'ls anava destapant la incertesa de ser adjudicataris d'una vivenda manifestaven la seva alegria. Fins aquí tot bé. Ara venen nous problemes burocràtics i econòmics per a més d'un, però tampoc vull avançar-me als esdeveniments.

Però malgrat ser ahir una jornada de joia pels adjudicataris, la nota negativa va tornar a ser l'actitud del govern municipal. Esperava que almenys la sra. Díaz aprofités el sorteig per anunciar la posada en marxa d'un Pacte Municipal de l'Habitatge. Una proposta que en qualitat de candidat a l'alcaldia vaig fer i que la sra. Díaz va secundar en un debat a Esplugues TV però que mai s'ha acabat de consumar.

Els pisos fins ara previstos són un projecte del PSC-PSOE, però cal, i així seguirem reivindicant-ho des de Convergència i Unió, el gran pacte municipal, el consens i la unitat en el tema de l'habitatge no només de les cinc forces polítiques representades a l'Ajuntament d'Esplugues, sinó també de tots els agents socials del municipi. Hem de construïr la ciutat entre tots, i en un tema tan crucial com aquest cal la unitat, unitat que aquests dies el PSC-PSOE torna a demostrar-nos que no pretén aconseguir. És prou important aquesta problemàtica com per teixir complicitats entre tots els ciutadans. El pacte és el camí del consens i de l'eficiència.

Nou semàfor vermell per la sra. Díaz.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Montse ha dit...

Roger! Com estas? Ara fa temps que no sabia res de tu! Escolta, ja se que vaig amb una mica de retard, però... BON ANY! Espero que et vagi tot molt bé!
Petonets!

Albert Puñet ha dit...

Roger,

tot i que tard, feliç any nou!

Salutacions desde Tarragona!

Anònim ha dit...

Igualment nois! Moltes gràcies... a veure si el 2009 aquest país recupera l'empenta perduda!