RSS
email

Els nervis del PSOE



El PSOE aquest cap de setmana ha fet un gran acte polític, popularment conegut com a míting, on Zapatero ha rescatat les velles glòries del PSOE liderades per Felipe González per a intentar donar un cop d'efecte i demostrar que encara no ha estat absorvit per les enquestes. En teoria els socialistes tractaven d'explicar les grans propostes econòmiques del govern de ZP. Però la pràctica ha estat una "reunió" dels seus militants on han intentat tancar files al voltant del seu qüestionat líder.

És evident que el fet que Felipe González hagi recuperat protagonisme en aquest acte del PSOE, després d'haver criticat públicament moltes de les propostes en matèria econòmica de l'actual govern del PSOE, denota que els nervis i la "por electoral" estan marcant d'aprop l'actual partit del govern. El PP els avantatja a les enquestes, la popularitat del pilot del PSOE està sota mínims i fins i tot qüestionada per sectors del propi PSOE. La situació interna no pot ser pitjor.

Potser el que caldria seria convocar eleccions anticipades i renovar un govern que s'aguanta gràcies a les permanents concessions que estan fent al PNB, i gràcies als diputats socialistes del PSC-PSOE que tot i criticar molt a Zapatero, finalment els cadells de Montilla acaben baixant el cap obedientment i no planten cara ni a la de tres al messies socialista espanyol.

Bookmark and Share