RSS
email

Obama acabat?


Llegeixo amb sorpresa que molts mitjans de comunicació recullen algunes opinions crítiques amb la gestió d'Obama al llarg d'aquest primer any, al·legant que encara no ha assentat les bases de la reforma sanitària, que el tancament de la base militar de Guantánamo va per llarg, que l'economia nord-americana és incapaç d'apreciar símptomes de recuperació, que els drets dels hispans segueixen igual que quan governava Bush, o que la seva popularitat està caient apreciablement (una caiguda que neix amb un índex de popularitat mai vist a Europa amb un 74% d'afecció cap al President).

Sense conèixer detalladament la gestió que fins ara ha fet l'administració Obama, el que sí és comprensible és que en un any ni Barack Obama ni el millor gestor del planeta pot capgirar 360º les coses. cal dedicació, temps i perseverança, i sobretot en el cas d'Amèrica, combatre forts estaments i lobbies de poder que pretenen manar més que els mateixos polítics.

I qüestionar l'eficiència d'Obama perquè no ha aconseguit encara les seves principals línies polítiques ho trobo sincerament, desmesurat i fins i tot fora de lloc. Cal donar-li temps, i quan acabi la legislatura americana serà llavors moment de fer balanç final de l'esforç d'Obama i del seu equip, però jutjar abans de temps no crec que sigui el més adecuat ni just.

Obama, you can!

Bookmark and Share