RSS
email

La grolleria espanyola



Veient aquest vídeo d'en Sanchez Llibre em ve al cap l'enganxada que va tenir l'exdiputat per la CHA José Antonio Labordeta en governs del Partit Popular. La qüestió sempre és la mateixa, el menyspreu que alguns diputats del Congrés dels Diputats apliquen a altres diputats sense cap mena de consideració ni respecte.

En aquest cas el problema sorgeix quan el diputat nacionalista acusa els diputats del tripartit de ser còmplices de la mort de l'Estatut, amb l'aprovació d'una llei, la LOFCA, que aporta l'harmonització financera de les Comunitats Autònomes, fet que lapida de nou les aspiracions financeres de Catalunya. Aquí és quan la presidenta en funcions del Congrés, la socialista catalana Cunillera, enlloc de mantenir una actitud de neutralitat i d'ordre a la cambra, s'alinia amb els seus colegues. Actitud improcedent totalment per la neutralitat que li correspondria com a presidenta de la Cambra Legislativa.

Sort que diputats com en Sánchez-Llibre, que per cert es caracteritza per ser un electe d'aquells que està sempre a la cuina cuinant i no embolicant la troca, encara ens dónen l'alegria de veure com es defensen els interessos de Catalunya, a pesar que la gent del tripartit a Madrid aplaudeixen Zapatero i a Catalunya critiquen en Mas. Així de "sensats".


Bookmark and Share