RSS
email

Persecució tradicional

Dies enrera, la Vanguardia publicava unes enquestes on la intenció de vót a les eleccions nacionals donaven la victòria a Convergència i Unió. Just a l'endemà el Periódico de Catalunya, afí al PSC-PSOE, treia a la llum pública un suposat cas de corrupció en la gestió de l'empresa pública Adigsa. Casualitat que surtin unes enquestes que dónin la victòria a CiU i que el PSC-PSOE mogui fitxa a través del Periódico, oi? Però el tema segueix. Com vé sent tradicional, el secretari d'organització del PSC-PSOE, José Zaragoza afirmava que “Felip Puig ha d'explicar d'una vegada què va passar a Adigsa quan CiU governava i ell era conseller de Política Territorial”. Zaragoza quan parla és només per criticar a CiU, en aquest cas, al diputat Felip Puig. A més a més cal recordar que aquest senyor ha aprofitat una informació de la cadena Ser per a modificar-la al seu propi interès, ja que la Ser es va referir als anys 1995-2000, periode en què Adigsa no depenia de Puig. Potser sigui hora que en Zaragoza aprengui a parlar amb seny, i a criticar amb coneixement de causa, característiques, que ara per ara, semblen estar ben lluny del perfil agressiu i desmesurat d'aquest senyor.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Zaragoza sembla que ara fa el paper que feia l'Iceta. Jo si fos del PSC no criticaria a ningú doncs ells en temes de corrupció hi entenen força es més m'agradarà veure els Ajuntaments de BCN,Girona i LLeida el dia que deixin de ser del PSC que s'hi pot trobar sota les estores

Anònim ha dit...

Hola Roger!
En primer lloc m'alegro moltíssim que tornis a tope amb el blog.És cert que els sociates tenen una de blogs abismals però també és cert que és millor tenir pocs blocs de gent de CDC amb una gran qualitat que les desenes de blocs sociates malfets i que ningú es mira...
El tema Zaragoza és bastant representatiu de que és el PSC-PSOE: Una tenebrosa maquinària de manipulació informativa i cau de corrupció (amb gent del PSC imputada i CONDEMNADA per omplir-se els butxaques)
Zaragoza és el Zaplana de Catalunya,sectari,mentider i que com a bon sociata mira més per ell,la seva cadira i el seu partit que no pas per Catalunya(la qual per ell es una regió més sense importància)
Una abraçada!