RSS
email

Poca sensibilitat per als motoristes



Fa unes setmanes que al llevar-nos, al tram d'Àngel Guimerà, entre la cantonada d'Isidre Martí i el carrer Nou l'equip de govern va posar unes bandes sonores d'aquelles que possibiliten a la més mínima als motoristes caure a terra.

És curiós com són capaços d'anar canviant elements del mobiliari urbà sense dir ni piu a l'oposició. Ens n'assabentem perquè ens movem pels carrers i ho veiem. Però és que el més preocupant és que a hores d'ara es dediquin a posar aquests elements que suposen més perill que una altra cosa.

Molt sovint els conductors de cotxes s'han queixat de l'altre tipus de bandes sonores (les de la fotografia inferior)


Però aquest altre tipus de bandes sonores són amb diferència, molt menys perilloses per als motoristes que les altres, tot i que el govern municipal encara a dia d'avui NO ha habilitat els nous passos de vianants preparats per a reduïr possibles accidents pels motoristes, que eviten la pintura al tram central dels mateixos.

Segurament que a mida que passin els dies anirem veient noves bandes sonores de les primeres, però ells seguiran sense informar-nos-en. I això que avui en dia entre sms i emails, costa ben poquet notificar aquest tipus d'actuacions. Però bé, hi ha coses que mai canvien.

Bookmark and Share