RSS
email

Una sèrie que es presenta suculenta

Dijous passat vaig anar al Centre Cultural L'Avenç a la presentació d'una sèrie que estan produïnt conjuntament Esplugues TV i el grup de teatre L'Endoll. No hi havia excessiva gent tot i que estava representada la plana major dels veïns d'Esplugues, sobretot del barri centre.

Aquesta iniciativa ha estat molt ben trobada ja que es tracta de quelcom diferent. Em va fer molta gràcia veure llocs i gent conegudes a la sèrie, parelles fictícies que no em quadraven amb les parelles reals, trames, misteris... en definitiva, la versió espluguina del cor de la ciutat.

Tal com em va explicar un dels redactors dels capítols, en Toni Oliva, de moment porten escrits cinc capítols, i a partir de setembre començaran a gravar el segon. Així que encara ens quedarà esperar una miqueta més.

De totes maneres, crec que l'espera valdrà la pena. No només per la part lúdica del tema, sinó també perquè tots i cadascun dels passos que vagin fent ETV i l'Endoll suposaran anar avançant en l'assoliment d'unes modestes produccions audiovisuals que suposaran per a Esplugues, fer nous passos cap a nous formats en l'àmbit de la cultura.

Bookmark and Share