RSS
email

Article del Pont d'Esplugues - Setembre 2008

ELS MISTERIS DE CAUFEC VAN CREIXENT


Al ple de setembre el govern aprovava la concessió de la llicència comercial per al Centre Comercial que es construïrà pròximament a la zona del Pla Caufec. Una aposta socialista que dinamitarà, malauradament, un comerç local en aquests moments molt tocat per la deixadesa de tots aquests anys de governs monocolor.

Doncs bé, des de Convergència i Unió vam voler posar sobre la taula una sèrie de xifres que disparaven els 14.900 m² destinats a espai comercial que la Generalitat governada pel President Pujol havia limitat expressament a la zona de Caufec però que els socialistes, a posteriori, van modificar explícitament per poder ampliar encobertament aquesta superfície.

En definitiva, tenim un increment d'espai destinat a zona comercial que dispara els límits que CiU havia posat mentre governava. I això pot ser letal com deia al principi, per un comerç que aguanta amb dificultats dia a dia, que moltes de les noves botigues són incapaces d'aguantar-se en un sector que el PSC-PSOE històricament ha menystingut i al que, gràcies a la coordinació dels mateixos botiguers, avui sobreviuen amb una gran dignitat.

Vam convidar el PSC-PSOE a parlar públicament de totes aquestes xifres, però tal com preveiem, ells van voler evitar qualsevol discussió o debat al respecte. Volem denunciar les irregularitats que el PSC-PSOE va dur a terme amb l'aprovació d'aquesta llicència, no només en els m² sinó en altres aspectes, com ara que els plànols que va presentar Caufec, no estaven aprovats ni per la propietat ni per cap arquitecte. Una barroeria procedimental que enlloc els ho haguessin deixat passar.

Però seguim patint una política que s'allunya de les problemàtiques diàries de la nostra gent. I mentrestant els misteris de Caufec van creixent amb xifres que reapareixen i que no ens saben aclarir d'on surten.

Serem clars i contundents en el control de l'execució del projecte Caufec. I des de Convergència i Unió, sense crits ni estridències, però amb la contundència que ens caracteritza, seguirem fiscalitzant un projecte que deteriora per moments la frescor de la nostra estimada Esplugues.




Roger Pons
Portaveu del G.M. de CiU



Bookmark and Share

1 comentaris:

Montse ha dit...

Hola Roger! Quant de temps! Que tal, com estàs?
Tens tota la raó, una pràctica tant simple i que poca gent compleix...

Una abraçada!