RSS
email

Ofrena floral a la tomba de Casanova



Ahir per la tarda, com cada any, la JNC va organitzar a Sant Boi la tradicional ofrena floral a la tomba del qui fou conseller en cap de Barcelona, Rafael de Casanova, quan les tropes de Felip V van ocupar la ciutat.

Com sempre, és un acte emotiu que recorda un dels principals actors de la guerra en la que Catalunya va perdre les seves estructures d'Estat i la seva llibertat política en mans de la corona borbònica.

Va ser el primer acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya. D'aquí una horeta durem a terme l'acte institucional a Esplugues, tal com apuntava al post d'ahir. Es confirma que ni ERC ni ICV participaran a l'acte. Així que ens tocarà a la gent de Convergència i Unió, mantenir amb la cara ben alta, la representatitvitat institucional d'una festa que ni PSC-PSOE ni PP la valoren ni la fan seva.

Trist per altra banda, que aquests dos partits no tinguin la suficient sensibilitat com per intentar trobar la màxima unitat possible en moments de retrocés nacional com és l'actual.

En fi, això és tot per avui.

Que passeu una bona Diada Nacional!

Bookmark and Share