RSS
email

Festa Major 2008



Aquest passat cap de setmana a Esplugues hem estat de Festa Major. Vam començar divendres amb el pregó passat per aigua, on la nedadora de natació sincronitzada Andrea Fuentes feia un pregó que va acabar xiulat per haver-lo fet en bilingüe. De l'alcaldessa ni en parlem els xiulets que li van caure... actitud per cert, fora de lloc. Tenim tot l'any per fer oposició i altres fòrums on fiscalitzar la gestió socialista, però no uns dies de festa i de trobada de tots els veïns d'Esplugues, sigui quin sigui el nostre plantejament polític.

Divendres mateix, el concert d'en Sergio Dalma va acabar suspès per la pluja i ahir, els focs, van veure's amenaçats per l'aigua, i la final de joves cantautors també va haver d'acabar precipitadament perquè la pluja feia de les seves.

Com pot ser que un ajuntament de l'embergadura de l'Ajuntament d'Esplugues no tingui possibilitats de comprar un parell de carpes per evitar una pluja que any rere any ens visita? No és pas una qüestió econòmica sinó política. És la poca iniciativa que té un govern municipal abatut pel pas dels anys.

En fi... l'agenda va estar farcida d'actes als quals no vaig poder assistir a tots, però sí que vaig poder participar de la jornada castellera, al mercat medieval, a la punxada del dj Miki Puig, a les sardanes del carrer Rovellat, al ball de batuka, als balls de l'Esbart Vila d'Esplugues, al sopar institucional Ahrensburg-Esplugues o als focs artificials entre altres.

Bookmark and Share