RSS
email

El PP segueix jugant amb els interessos de Catalunya



Llegeixo que Sáenz de Santamaría ara retreu al govern de l'Estat que mentre el PP va governar la inversió per a Catalunya va incrementar-se en un 33%, mentres que a dia d'avui només ha pujat un 2%.

Certament, si aquestes dades són acuradament certes, n'hi ha per plantar la barretina i l'esperdenya de pagès a la frontera amb Espanya i dir "aquí us quedeu". Malauradament, costa i molt que l'Estat entengui i mimi Catalunya després de tants anys d'incomprensió. En aquest sentit, les tesis de Duran de la "tercera via" no té encaix algun en l'Espanya plurinacional del 2008.

Per altra banda, el PP segueix utilitzant els interessos de Catalunya en benefici propi. Segueixen flagelant el PSOE amb qüestions catalanes com són les inversions. Les utilitzen en benefici propi i com a argument per a fer oposició a una causa en la qual mai hi han cregut. Això sí, amb un estil moderat i centrista molt més sa que el radicalisme d'Acebes.

De totes maneres, soc de l'opinió que prefereixo un PP que se'l vegi venir amb el seu perfilat jacobinisme, que no un PSOE que només té bones paraules i després ens deixa a l'estacada a la primera de canvi i amb la complicitat de Montilla i dels diputats dels PSC-PSOE.

Així no anem bé.

Bookmark and Share