RSS
email

Comença el curs polític amb la Diada Nacional

La tornada a l'estiu ens fa recuperar costums i hàbits que sovint fem, i un d'ells és anar nodrint de nous continguts el bloc.

L'activitat política ha començat ja. Tornen les reunions, els actes, les estratègies, les declaracions... Comencem el curs per la porta gran, cel·lebrant la Diada Nacional de Catalunya, no només amb actes de partit arreu del territori, sinó també amb la tradicional ofrena institucional que organitza l'Ajuntament d'Esplugues al Parc 11 de Setembre.

Un any més hi serem presents, i de nou, malauradament, serem l'únic partit nacionalista present a l'acte. ERC ja ha confirmat que no hi participarà. Sembla que es volen desmarcar, enlloc d'intentar anar estirant la resta de partits locals cap a clares posicions d'avançament de l'autogovern.

L'acte serà demà a les 12 del migdia al Parc 11 de Setembre, com cada any. Hi ha previst també que conjuntament, les corals La Coloma i Musicorum cantin, i que l'Esbart Vila d'Esplugues també faci alguna actuació.

És bo que l'acte estigui obert a les entitats. El que és menys bo és que siguin poques les entitats que facin la seva ofrena a la causa nacional. Però la realitat d'Esplugues, malauradament, és la que és, així que tocarà seguir treballant dia a dia per anar aconseguint més suports al procés de reconstrucció nacional de Catalunya.



Bookmark and Share

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Roger bones,
ara mateix et faig l'enllaç...
ens llegim!!!!