RSS
email

Condemna a mort


Des del congrés intercomarcal de Convergència a Martorell, ahir m'assaventava que l'Antoni Bassas plegava de Catalunya Ràdio. Finalment el tripartit ha posat el semàfor en verd perquè el lideratge de Catalunya Ràdio caigui en picat. El tripartit ha demostrat de nou que la seva prioritat és el control dels mitjans de comunicació. No són partidaris de la pluralitat, i d'aquí que la versió oficial és que no hi ha hagut acord entre el periodista i l'antiga ràdio nacional de Catalunya.

Marxa la persona que ha aconseguit posar el més amunt possible el lideratge de Catalunya Ràdio en les jornades matinals al nostre País. Marxa un professional de socarrel que sempre havia vetllat per la neutralitat informativa del seu espai matinal. Però de vegades les coses van com van, i aquest cop, la condemna a mort del lideratge de Catalunya Ràdio ha obtingut el vist-i-plau del govern tripartit.

Però no cal patir, ni Oleguer Sarsenedas (director de la ràdio pública) dimitirà ni cap càrrec del govern tampoc. Al cap i a la fi, la marxa de Bassas de Catalunya Ràdio és un èxit per la política sectària que el PSC-PSOE ha anat introduïnt al Govern amb la complicitat de les crosses republicanes i comunistes.

Des d'aquí desitjo molts èxits a l'Antoni Bassas, i espero que el grup parlamentari de Convergència i Unió ben ràpid ens dóni la tranquilitat de demanar explicacions de tot plegat. Per cert, va ser en època del President Pujol quan Catalunya Ràdio era líder d'audiències. Va ser en l'època de Maragall que la cosa va anar decaient. I ha estat en l'època Montilla que la cosa s'enfonsa. Fins quan tindrem incompetents governant?

Bookmark and Share

1 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Encarà més audiència pels Matins de RAC1.