RSS
email

Què fer quan et "desfiguren" l'Estatut

"Haurem de meditar si hem d'estudiar la decisió de retirar l'Estatut, si ha de sortir completament desfigurat pel seu pas pel Congrés". Amb aquestes paraules, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran Lleida definia l'actitud de Convergència i Unió davant la possibilitat que el Congrés dels Diputat desconfiguri el nou estatut. Cal fermesa en la defensa de l'autogovern de Catalunya, i sembla que el Grup Parlamentari Català, del qual en Duran Lleida n'és el president, està per això. No acceptar un estatut mutilat per les forces polítiques espanyoles és el millor favor que CiU pot fer al progrés nacional de Catalunya. Vull creure que els diputats nacionalistes no es quedaran sols en la defensa de l'estatut emanat el Parlament de Catalunya. Vull creure que almenys els diputats d'ERC estaràn pel que toca, que és defensar el poder nacional de Catalunya. Vull creure que en Rodríguez-Zapatero complirà amb la seva paraula (difícil ara per ara), i respectarà la veu del poble català. Somiar és bonic, però defensar Catalunya, encara més.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que està clar és que els catalans volem l'Estatut que va ser aprovat al Parlament de Catalunya i una retallada del mateix al Congrés anularia totalment la voluntat del poble català. Estatut 100%.

Anònim ha dit...

Tens raó, i en això juga el PP, en enfrontar-se a la voluntat del poble català en negar l'estatut sorgit del Parlament, al·legant el fet ambigü de la "unidad de España", lo qual és més important que el que decideixi el nostre poble. Realment, Espanya, a la tercera divisió democràtica. I compte amb el PSOE que té els mateixos tics, tot i que els amaga una mica millor...