RSS
email

Acte de primera!



Finalment dimarts passat vam dur a terme el denominat acte ARA Esplugues! Consistia en un brindis per Europa als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas i ens hi va acompanyar la diputada al Parlament de Catalunya, la Irene Rigau.


El dia va acompanyar, motiu pel qual més d'una cinquentena de persones es van agrupar al voltant d'on érem, per escoltar les pedagògiques paraules que la Irene ens va dirigir als qui l'acompanyavem. Es nota que és mestra i per això s'explica tan bé. En general va agradar molt als assistents, que no van parar de dir-me "que bé parla aquesta senyora".

La Irene ens va explicar per què cal anar a votar a les eleccions al Parlament Europeu, ens va posar detalls tan gràfics com l'existència de les companyies aèries low-cost o la reducció de les tarifes telefòniques de roaming, que són elements dels que tots ens nodrim quan viatgem a Europa, i que tenen el segell de les institucions comunitàries.


També, com no, va destacar els motius que han de convertir un vót en el vót a Convergència i Unió i a en Ramon Tremosa. Som la força i l'alternativa al bipartidisme espanyol de PSOE-PP.

En qualsevol cas, vull agraïr des d'aquestes línies la companyia i les paraules que ens va brindar l'Irene Rigau al venir a Esplugues.

Nota: Les fotos han estat cedides pel fotògraf Ramon Costa. Podeu veure la notícia clicant aquí.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord.
Va ser un acte realment pedagògic, on es va veure la necessitat de participar en aquestes eleccions de manera activa.
Si aquesta pedagogia l'haguessin fet tots els partits potser entendriem millor l'importància d'Europa per el nostre país

Enric