RSS
email

Coincidències sospitoses

Mitja pàgina del diari La Vanguardia. Article de l'escriptor i periodista Jordi Llavina titulat "El papelón de Mas" . En l'article, Llavina compara a Mas amb l'actriu Yola Berrocal, pel pacte amb Rodríguez Zapatero. És una comparació que per no aguantar-se, no s'aguanta ni estirada al terra. En el seu article afirma que l'Artur Mas no es creu que l'estatut pactat amb el PSOE sigui bo. Llavina insinua que la jugada del president de CiU té com a moneda de canvi tornar a governar Catalunya. És evident que aquesta tesi coincideix plenament amb l'atac que els nacionalistes estan patint per part de l'atac de banyes que tenen els independentistes. Algú em pot explicar com es pot recuperar el Govern, per part de CiU, a canvi d'arribar a un acord amb el PSOE? No estem barrejant naps amb cols? En un hipotètic escenari on hi hagués un govern de coalició PSC-PSOE/CiU, o on Convergència pugués donar un suport parlamentari al Govern del PSC-PSOE, entendria aquesta moneda de canvi. Però vista l'actual conjuntura política, no soc capaç. Però bé, les coincidències d'en Llavina amb les tesis d'Esquerra, són sospitoses. Potser tingui alguna cosa a veure que en Jordi Llavina va anar a la candidatura d'ERC (de número 5, per cert) a Vilafranca del Penedès? Ens trobem, un cop més, davant l'estafa dels qui van d'"intelectuals i progres", és a dir, gent amb carnet a la butxaca.

Bookmark and Share

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Exemple de "progre" que va a sou d'ERC i que ha de dedicar-se a insultar a l'Artur Mas per sentir-se més realitzat com a periodista (jo no coneixia a aquest paio fins el dia d'avui)És molt bona la pressió que ara volen possar sobre CiU,com si el tripartir estigués alié a la jugada...

per cert,us animo a tots i en especial a quell que ens convidava a sentir l'audio d'en Mas a que entreu a http://www.catalanisme.net/conduccio_temeraria.swf

Una manera més realista d'entendre les negociacions de l'Estatut amb fons documentades.

Anònim ha dit...

Doncs jo no veig per què heu de desqualificar l'opinió d'en Llavina, quan és fruit d'un anàlisi de la realitat molt simple. La traició de Mas a Catalunya és evident. La dreta catalana sempre ha fet el mateix. En tenen prou amb que els deixin xupar del pot a Catalunya, perquè són sectaris, de classe i nepotistes.

Anònim ha dit...

I en Villatoro? I n'Oliver?
No tenen carnet???

Anònim ha dit...

En Villatoro MAI se n'ha amagat de la seva militància a CDC. És més, admet públicament i sense cap mal gust que va ser diputat de CiU al Parlament de Catalunya.

salutacions.

Anònim ha dit...

Tampoc en Llavina se'n ha amagat mai de recolzar ERC. La diferència és que en Llavina és mulla i opina escribint amb gràcia, qualitat i sinceritat, mentre que en Villatoro és un paradigma del contari.