RSS
email

El futur de l'Aeroport del Prat

Aquest cap de setmana ha servit per desencallar la cessió de l'Aeroport de Barcelona per part del govern de l'estat. Els protagonistes han estat el mateix Rodríguez Zapatero i el president del Grup Parlamentari Català, Josep Antoni Duran Lleida. Finalment el president del govern espanyol ha acceptat que, malgrat els recels, el traspas de la instal·lació aeroportuària passi a mans catalanes. És normal aquest recel, però també és normal que qui pateix i gaudeix els serveis que presta l'Aeroport del Prat, en sigui el Govern de Catalunya. Entre altres coses, perquè el primer aeroport català s'està quedant petit enfront del madrileny Barajas. En els ultims anys, l'aposta dels governs espanyols han estat per agrandir Barajas i deixar l'aeròdrom català en segon nivell. Però aquesta no és la solució ni als problemes de comunicació catalans, i els espanyols. Catalunya per la seva ubicació, és porta amb Europa, i com a tal, no només ha de tenir en bones condicions les vies de comunicació terrestres sinó també les aèries. L'Aeroport del Prat és un intercomunicador essencial pel futur de Catalunya i, si saben aprofitar-ho, també pel futur d'Espanya. Serà un èxit aconseguir descentralitzar l'aeroport barceloní i donar-li el gruix que es mereix i que requereix. A mans catalanes, confio en què sigui molt més òptim que en l'actualitat, i que sigui un pas més, en la consolidació internacional de Catalunya com a nació. I a qui li pesi, que aguanti.

Bookmark and Share

5 comentaris:

Pedro ha dit...

No em crec que ens hagin traspassat l'aeroport, no m'ho crecm hi ha trampa.

Anònim ha dit...

La darrera informació que em consta és que estaven negociant. Intento reflectir l'aposta pel traspàs.

Anònim ha dit...

On és l'smiley aquell que es parteix de riure, amb aquells llagrimons ?

Fas riure, Roger. Ho sento, és que per més que ho intento no deixo de veure un convergent desesperat intentant justificar l'injustificable.

I no, no sóc d'ERC. Mai no he votat a ERC.

Anònim ha dit...

T'agraïré que no em faltis al respecte anònim. Pots compartir o no el que jo pensi o opini, però no cal arribar a la manca de respecte. Espero que no hi hagi més reincidències perquè sinó em veuré obligat a eliminar aquells comentaris ofensius. Suposo que espero més nivell d'aquells qui escriuen al bloc. Gràcies.

Anònim ha dit...

Jo t'he faltat al respecte ? On ?

Quan he dit que el text fa riure ? Vaja ho sento no sabia que fossis tant susceptible, perquè no necessito insults per a argumentar (sobretot amb textos com aquest).

Ja em diràs si dir que el text fa riure o que esteu intentant justificar l'injustificable és faltar al respecte.

Tens la pell molt fina :)