RSS
email

Noves coincidències de vót

Bellaterra, aquest matí, el secretari general de CDC, Artur Mas, fa una advertència a ERC sobre l'aliniació dels seus vóts ahir al Congrés dels Diputats. Mas es lamenta que votessin, a l'igual que el PP, en contra de la proposta de reforma de l'estatut d'autonomia de Catalunya. Segons Mas, aquest és un moment històric en el que s'estan obtenint beneficis i guanys en l'àmbit de la llengua catalana i en la identitat nacional de Catalunya. Guanys que, segons Mas, estaven pendents des dels decrets de Nova Planta, ara fa "només" 292 anys. Segurament, que molts dels qui pogueu llegir aquesta breu ressenya del que ha dit Artur Mas us llançareu a la "jugular" d'en Mas. És per això, que abans que us hi pogueu sentir temptats, crec que és de justícia destacar justament el missatge del líder nacionalista cap a Esquerra, atenent que ha parlat d'una actitud "constructiva i serena", tot i reclamar als independentistes que no es facin els "homenets" ni vagin del "bracet del PP", atès que justament aquesta formació està pilotant una ofensiva envers Catalunya, del nacionalisme espanyol més retrògrad. Val a dir de tot plegat, que és incomprensible que a hores d'ara, Esquerra Republicana hagi optat per votar en contra de punts tan fonamentals de l'Estatut, com els que es van aprovar ahir en matèria de llengua o identitat. Si algú ho entén, que m'ho expliqui. Bon cap de setmana.

Bookmark and Share

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que algú m'expliqui a mi perquè CiU va votar a favor de l'esmena del PSOE ahir per a rectificar l'article 1 de l'estatut aprovat pel nostre Parlament, on hi deia que Catalunya és una nació, per a posar-hi que és una nacionalitat.

Vots a favor: PSOE i CiU

Tenint en compte que el PP ja va anunciar que votaria en contra de TOTES les esmenes socialistes ... algú em pot explicar perquè CiU va donar suport a aquesta esmena, si podia perfectament no fer-ho i deixar intacte l'article 1 ?

Perquè culpar a Esquerra de tot, sempre, després d'haver deixat el país amb el cul a l'aire per un plat de llenties ?

Coincidències de vot ... quin text tant lamentable i sectari! Coincidències de vot és el PHN, la llei de partits espanyola, la investidura d'Aznar, el vot a la Constitució Espanyola, l'abaixada de pantalons de l'estatut. I l'Ibarra eufóric perquè "este texto no se parece en nada al que nos trajeron, han perdido los nacionalistas en todo".

Culpa d'ERC, clar.

Venuts !

Anònim ha dit...

Quin argument més feble. CiU i PP es poden confondre i es confonen quan governen junts. ERC i PP no votaran mai el mateix ni que pitgin el mateix botó? No em faceu gana de riure.

Anònim ha dit...

Després de posar-nos un President radiocontrolat de Madrid i passar-se dos anys dient "no li feu cas aquest ibarra que no hi toca... " ara sembla que han començat a escoltar-lo, encara mes, agafen les seves paraules i les copien a tot i a dret... quina barra!

Quico Ventalló ha dit...

Que malament ho teniu els de CiU per justificar la traïció d'en Mas. No cal que t´hi matis gaire, no teniu el més minim argument d'auto-defensa. Ës trist, però és així.

Anònim ha dit...

Atenció, ho diu en Duran: l'estatut del 30-S era un farol !!!

http://blocs.mesvilaweb.com/bloc/1955

Aplaudiments per a en Duran ...

Pedro ha dit...

I vinga anar cabant trinxeres...

Anònim ha dit...

votacions del divendres:

PSOE/PSC + PP + CyU, votant en contra de les disposicions addicionals...

ENTRE LES QUALS LES CLÀUSULES CONTRA EL DÈFICIT FISCAL I A FAVOR DE L'EQUIPARACIÓ DEL FINANÇAMENT AL CONCERT EN 15 ANYS


abans del 30-S exigíem el Concert davant Socialistes i ERC, ara ens abaixem les calçes, hi posem vaselina i que sigui el que Déu vulga... SENYORS, NO ANEM BÉ!!!!!!!