RSS
email

L'entrevista a Rajoy per TV3

No vaig tenir ocasió ahir, de veure l'entrevista que Mònica Terribas va fer al líder de Partido Popular, Mariano Rajoy. Sols em consta que, seguint la línia de la periodista, va ser rigorosa amb Rajoy durant l'entrevista. És per això, que aquells que vau seguir La Nit al Dia i voleu fer algún comentari al respecte, teniu la tribuna oberta als vostres comentaris.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Roger!!!
sóc la Laia Folch, com que no hi ha cap comentari sobre l'entrevista i tu no l'has vist l'explicaré una mica.
m'ha agradat molt ja que han tractat de tots els temes d'actualitat: Estatut, llengua catalana.... la veritat és que la mònica ha estat genial, l'ha posat entre l'espasa i la paret moltíssimes vegades i ell no n'ha n'ha sapigut sortir massa bé. El seu discurs ha estat el de sempre,encara que una mica més moderat. Que si a Catalunya el castellà és d'ús privat, que no els han volgut a l'estatut, bé, bajanades com les que acostuma a dir el PP. Si voleu veure l'entrevista completa aneu a la web de la tv3 i us la baixeu, segur que riureu molt amb les incongruències del líder de la oposició, i pensar que aquest home és registrador de la propietat!!

Anònim ha dit...

Certament la Mònica va estar genial, com sempre. El Rajoy va baixar el nivell del seu discurs per que no sonés tant malament a casa nostra, però lògicament no es va aguantar per enlloc. Com sempre va acabar en aquell punt en el que fan servir els drets individuals per atacar els collectius i la nostra identitat.