RSS
email

Què més vindrà?

Al llarg d'aquesta setmana hem anat sentint com, de fonts del tripartit, han anat apareixent suposades enquestes i suposats informes elaborats des del Govern de la Generalitat durant els mandats de Convergència i Unió, referents a periodistes, a la imatge dels catalans del Govern... Si existien o no existien aquests documents, és cosa de la direcció nacional de CiU perquè jo ho desconec. Ara bé, el que sí que conec, és que aquests "draps bruts" apareguin just en el moment en què la marca CiU està desacomplexadament anant a l'alça. És casual o un fet calculat? La bona fe em diria que és una casualitat, però la manera de fer del tripartit em diria que és un fet rotundament calculat amb un objectiu clar: desgastar CiU i frenar l'alça que indiquen les enquestes. Cadascú té la seva manera de fer les coses, el seu estil, però treure aquests draps bruts 9 anys després, demostra la "rastrera" manera de fer del tripartit. Demostra que els qui avui ens governen, tenen molt poques coses a fer, demostra que qui avui ens governa, l'únic que sap fer és oposició des del Govern, demostra que quan el tripartit era a la oposició ni tan sols feia la seva feina. Demostra en definitiva, que estan perduts en la governabilitat de Cataluya, i que la seva obsessió no és el progrés del nostre país, sinó desacreditar al partit que va guanyar les eleccions, el preferit del poble català. Em costa creure que si realment haguessin existit tots aquests documents, els anteriors responsables governamentals els haguessin estat tan rucs de deixar-los entre calaixos de Palau. Vosaltres mateixos.

Bookmark and Share

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I no és exactament el mateix que va fer CiU amb l'informe de mitjans ?? Aquell que va servir per fer fora Miquel Sellarès de la secretaria de comunicació ?

Posats a tirar merda, sou lamentables tant els socialistes com els convergents, quan us avorriu us inventeu un informe d'aquests i us esquinceu apassionadament les vestidures.

Per cert, et recomano que tornis al planeta Terra i deixis de fer afirmacions alienígenes com "ara que la marca CiU va a l'alça". Suposo que això de que 'aneu a l'alça' us ho està dient en Madí, no ?

El mateix Madí que va predir que la manifestació del 18F seria un fracàs ? El mateix que va idear el pacte Zapatero-Mas tot dient que seria genial per a CiU ?

Brillant, a l'alça ! Així us va (i així us anirà, temps al temps).

Anònim ha dit...

Jo no em preocuparia per uns paperots de pa sucat amb oli. Tots sabem qui és l'expert en Guerra Bruta en aquest país.

Anònim ha dit...

jajajaja "La marca CiU està desacomplexadament anant a l'alça"

Quan CIU estava al govern en va fer bastantes de coses mal fetes. Si en surten només algunes i després de tants anys és perquè algunes se'ls van escapar de les mans.

Anònim ha dit...

Like almost every Spaniard over the age of 40, Artur Mas, now one of the country's most influential politicians, remembers exactly where he was 25 years ago, when a military coup nearly reversed Spain's transition to democracy only five years after it had begun.

"I was coming out of my English class," Mas, 50, president of the political group Convergència i Unió of Catalonia, said in an interview. "There was hardly anyone" on the streets. "It was complete silence."

(...)

Per Renwick McLean a International Herald Tribune Europe el 24/02/2006

Anònim ha dit...

No entraré en polèmiques estèrils, però si tan important haguessin estat aquests "documents" no haurien estat a l'abast de qualsevol. Però insisteixo, al país hi ha coses més importants a debatre que la gestió de l'anterior govern. Hi ha coses més importants a debatre com les actuals pífies del trist i partit que ens "governa".

Anònim ha dit...

Bé, suposo que estaven tant a l'abast com el famós Informe de Mitjans que va usar CiU (dient que li havia arribat via 'disquet anònim', molt creïble) i que ja t'han recordat abans.

Ganes de tirar merda sobre els altres. En això sou iguals, convergents i socialistes. Informes patètics i revelacions encara pitjors (tard, malament i sense cap credibilitat).

Definitivament esteu (socialistes i convergents) bastant desesperats.

Anònim ha dit...

A l'anònim antERCior:

Com va la pinça PP-ERC contra l'Estatut? Veig que voteu junts (PP i ERC) contra Catalunya a la Comissió Constitucional. Felicitats.