RSS
email

Carod contra Vendrell

Carod-Rovira ha fet callar Xavier Vendrell sis dies després de què el mateix Vendrell, en una calçotada popular fes l'esbojarrada proposta de governabilitat a Convergència i Unió a canvi de convocar un referèndum per l'autodeterminació. Concretament Carod afirma que "aquestes declaracions van ser fetes segur que amb la millor de les intencions, ja que la defensa del dret d'autodeterminació és elemental en la cultura democràtica d'un partit com el nostre, però òbviament cada cosa té el seu moment". Queda clar per tant, que Esquerra segueix renunciant a la independència, al dret a l'autodeterminació i a prioritzar la construcció de les estructures d'Estat per a Catalunya que qualsevol altra cosa. Però el que està clar és que aquí alguna cosa falla, perquè el número 3 del partit no és "qualsevol" dirigent que pugui opinar aliè a la direcció (per exemple, Carretero), sinó que es tracta d'un membre del pinyol de la comandància republicana. Vull dir amb això que qui ha pagat els plats trencats ha estat Vendrell, però no sense abans haver portat la veu de la direcció republicana (inclòs Carod) en el tema de l'autodeterminació. Però ara toca canviar de tema.

Bookmark and Share

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Noi, quina obsessió amb ERC. Mira de psicoanalitzar-te a tu mateix i al teu partit, que vàreu pactar amb el PP al Majestic.

Anònim ha dit...

Noi, hauries de publicar tots els comentaris. Poques entrades que tens i a sobre les censures. De pas serveix per animar-te el bloc que està una mica pansidet. No trobes?

Anònim ha dit...

Amb ER? No, cap ni una, però quan tens un exministre d'un govern espanyol de president de la Generalitat i ficat allà amb els vóts d'uns suposats independentistes, doncs costa d'entendre aquest tipus de renúncies en el procés de reconstrucció nacional.

Sobre els teus nervis perquè no aprovi algun dels teus comentaris insolents, doncs bé, amb aquest segon comentari ha quedat del tot evidenciat. Però encara sé acceptar altres punts de vista.

Anònim ha dit...

Quina poca esportivitat. Has de reconèixer que CiU ha pactat amb el PSOE del GAL i també amb el PP anticatalà, de la guerra d'Irak i la COPE. Assumeix el teu passat i accepta les crítiques. A per cert, si CiU i ERC penseu sortir masses vegades més amb el PP a la foto a Esplugues. Alguns ens haurem d'anar buscant una alternativa realment nacional.

Anònim ha dit...

Esportivitat?

Tens raó, CiU ha pactat amb la UCD, amb el PSOE i amb el PP, però cap d'aquests pactes ha entronitzat un exministre espanyol al capdavant del nostre país. La diferència amb ER.

Sobre si pensem sortir amb ERC Esplugues amb el PP a la foto, doncs què vols que et digui, aquí portem 28 anys de majoria absoluta socialista, i si la volem trencar, cal una aliança global de TOTS els partits de la oposició en TOTS els temes en els que estiguem d'acord. Si no ets capaç d'entendre això, jo no hi puc fer més.