RSS
email

Maria de la Pau Janer

Aquests dies tertúlies radiofòniques i premsa es fan ressò de la decisió de Maria de la Pau Janer d'anar a les llistes del PP a Balears. Ella argumenta que no va amb el PP sinó amb Jaume Matas, i compara el tarannà moderat i integrador de Matas amb el radicalisme del PP. Bé, no deixa de ser la seva opció. Avui buscava el web del PP de Balears per veure si es feia ressò de la notícia. He entrat al web del PP estatal i a la secció d'autonomies, sortia literalment en català "Illes Balears" respecte la "Cataluña" escrita en castellà. He pensat que potser sí que Matas és diferent. La llàstima ha estat a l'entrat al web i veure que està exclusivament en castellà i ni tan sols té link per veure-la en català. Mal negoci el de la Maria de la Pau. Només em queda entendre del gest de l'escriptora, que no comparteix el model socialista, ni per a Catalunya, ni per a Balears. I evidentment a Catalunya l'alternativa al PSOE és Mas, i a Balears Matas. I més enllà de la visió simplista i reduccionista que els socialistes volen vendre sobre la unió que produeix Janer entre CiU i PP, la realitat és la que és.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta tia és una trepes i punt. He llegit que a Catalunya donarà suport a Ciu i a Balears al PP si si la veritat és que amb aquesta acció de suport s'ha retratat ella mateixa.

Anònim ha dit...

Més simplista que dir que en podem resumir el seu rebuig als socialistes arreu?
La raó és senzilla: la Janer és de dretes i regionalista, i a Catalunya aquest paper el fa CiU i a les Illes el PP (que certament, tenen una dinàmica diferent que a la resta de l'Estat).

Suposo que la Janer tindrà una casa a Andratx...

Anònim ha dit...

Em temo que el simplista és dir que el paper de dretes a Catalunya el fa CiU, i et recordo que el Govern del President Pujol va ser tan de dretes que va ser el primer govern a l'Estat espanyol que va impulsar conselleries com la de benestar social o medi ambient. Per ser tan de dretes va impulsar la creació d'empreses públiques (alpi, taurus...). En fi, menys gratuïtat acusatòria contra CiU i més projecte de país...