RSS
email

Montilla visita Esplugues

Demà per la tarda José Montilla visitarà Esplugues. La mala fe, ho admeto, em fa pensar que ve per motius més electorals que no pas institucionals. I especialment em fa pensar això, el fet que en aquesta visita, i segons el Gabinet de Relacions Externes i Protocol, el senyor Montilla només visitarà els barris de Can Clota, Can Vidalet i La Plana, el que popularment es coneix com els "feus" socialistes. Cert és que aquests tres barris tenen unes problemàtiques molt particulars, però cert és també, que hi ha barris que requereixen una especial atenció per part de l'Ajuntament. Penso en el barri de la Montesa, en el barri del Gall i la seva trista zona industrial, o Finestrelles, barri que encara acumula carrers sense asfaltar en ple segle XXI. No són també aquests, barris objecte d'especial atenció? No mereixerien ser visitats pel President de la Generalitat? Els set barris restants no seran visitats? Vindrà a la recepció la regidora Chacón? Si ve serà un detall, ja que és regidora i mai se la veu per Esplugues... Bé, mal dia ha escollit el President per venir, en divendres i 13. Potser sigui cosa del destí.

Bookmark and Share

2 comentaris:

fulledenc ha dit...

Com afronta CiU les irregularitats manifestes*, siguin de tipus urbanístic o d'altre tipus, d'alguns dels seus regidors i batlles, com és el cas de l'alcalde de Fulleda (Garrigues)? És possible que CiU torni a incloure en les seves llistes per les properes municipals persones de trajectòria més aviat poc clara?


Molt cordialment,



Josep Farré i Bois
* Declaren il·legal la llicència per a una casa que Fulleda va donar a l'alcalde

Construïda una finca rústica, requalificada després com a urbanitzable

20-03-07 08:30 - El jutjat contenció administratiu número 1 de Lleida ha anul·lat les llicències que l'ajuntament de Fulleda va concedir entre el 1998 i el 2003 a l'alcalde, Carles Gabarró (CiU), per construir un edifici en una finca rústica del municipi. La sentència, que estima parcialment un recurs interposat per Política Territorial el 2004, declara que els permisos no s'ajusten a dret i obliga la corporació a revisar-los. La resolució judicial considera que l'ajuntament va autoritzar un magatzen agrícola (que no requereix l'aprovació de la comissió d'Urbanisme), mentre que l'alcalde va construir "un edifici de tipologia residencial en sòl no urbanitzable", de manera que el consistori "va ometre un pressupost essencial, com és l'emissió d'un informe preceptiu i vinculant" d'Urbanisme. Urbanisme va aprovar el 2006 el pla d'ordenació urbanística (POUM) de Fulleda, que qualifica com a sòl urbanitzable residencial la zona que inclou la finca rústica on l'alcalde va construir l'edifici.

http://www.diarisegre.com/sumari.html?id=73757
--
Honestedat i feina per a una Fulleda amb futur.

Anònim ha dit...

Malauradament, cap partit polític es lliura d'irregularitats urbanístiques a les seves files.

Alguns més que altres, però això no treu que hem de treballar per acabar amb aquests casos de corrupció, no només amb la dels altres, sinó també amb les internes de cada formació política.

Tanmateix, a Esplugues a qui li toca fiscalitzar aquestes irregularitats és a nosaltres, i en aquesta línia presentarem propostes per combatre casos d'aquest tipus.