RSS
email

El mal menor de les ventades



Ahir va ser dia de fortes ventades, amb nombroses destrosses arreu del territori. Entre situacions tràgiques majors, els nens de Sant Boi que jugàven a handbol i que foren abatuts per una cornisa. A la resta de ciutats i viles, multituds d'arbres, façanes, senyals de trànsit, etc.

Per la tarda, fonts municipals em van comunicar que les destrosses a Esplugues, tot i haver-se deixat veure, no es van saldar amb cap víctima personal. Sembla ser que el carrer Somatents, Isidre Martí, Parc de la Solidaritat, etc van veure caiguts molts arbres, trossos de façanes d'alguns edificis de la resta del municipi i fins i tot testos que van anar a sobre d'alguns cotxes. Però cap víctima personal. Sens dubte, la part amable del contratemps.

Ahir al vespre, encara hi havia pendents d'actuació una vintena d'intervencions dels bombers. Avui no he parlat amb el govern, però suposo que ja deuen anar quedant-ne algunes menys. Gràcies a Déu, podem estar agraïts de no haver tingut cap sotragada fort amb aquestes fortes ventades que ahir ens van visitar.



Bookmark and Share