RSS
email

Tremosa, una alternativa musculada al projecte de la Casa Gran

Molt s'ha criticat l'elecció de Ramon Tremosa com a cap de llista de la Federació a les properes eleccions europees i encara no sé per què. De fet, Tremosa és una persona jove, no té cap militància política activa ja que la seva aportació a la causa nacional prové de la seva vessant social com a membre de la comunitat universitària que és, i a més és sobiranista.

I m'aturo al detall que és sobiranista, perquè sense menystenir la bona tasca que fins ara ha fet l'Ignasi Guardans, cosa que se li ha de reconèixer, tot i que de vegades tingui aquelles sortides de to que a més d'un desagraden, Tremosa pot fer bona feia en quant a projecció exterior d'un poble que de vegades anhela tenir majors estructures d'Estat i ser reconegut com a tal a nivell internacional. En aquest sentit, si Tremosa està convençut, serà més fàcil que transmeti el seu somni. Això és dolent? O simplement és enveja convertida en crítica?

I un darrer plantejament. El fet que Tremosa vingui de la Casa Gran del Catalanisme li dóna aquell plus de ma estesa que un candidat tradicional potser no tindria. Simbolitza la suma del catalanisme i del lideratge des del seu espai, es clar...

Podeu fer un cop d'ull a la seva pàgina web: http://www.ramontremosa.cat

Bookmark and Share