RSS
email

Ple curt i amb sortides de to



Ahir vam dur a terme el primer ple de l'any. Va ser dels plens més curts que jo recordi. S'havia d'aprovar l'acta i un únic punt que consistia en la modificació del contracte del servei de neteja i recollida de residuus.

Després van venir dues mocions, la primera nostra, on demanàvem uns anys més tard la implantació d'una parada de taxis a la ciutat més enllà de la parada que ja existeix a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Recordo que el 2006 vam presentar la mateixa moció, però que el govern socialista d'aleshores la va rebutjar. Aquest cop, la unanimitat del ple va donar suport a la nostra proposta.

L'altra moció era una conjunta dels 5 grups, on condemnàvem els fets ocurreguts a Gaza. Era una moció unitària, ja que ICV i ERC havien presentat mocions paral·leles. Finalment es va consensuar una, i es va aprovar amb els pros d'ICV.

Com els numerets que habitualmente venen fent, van penjar una pancarta al saló de plens on es demanava que es retirés l'ambaixador espanyol d'Israel i alguna altra reivindicació. Com que no es va incloure a la moció unitària, entre altres coses, perquè és una bestiesa en l'activitat de la política internacional i del dret internacional, van voler marcar el seu estil amb la pancarta de torn.

L'alcaldessa va veure's obligada a demanar-li que la retirés, però la portaveu comunista encara va aixecar-se per "defensar" la seva pancarta quan el videll municipal l'anava a retirar. Un cop més, malauradament, vam assistir a un espectacle teatral poc propi d'un partit que té aspiracions a governar la nostra ciutat. Governar vol dir seriositat, i posar-se a fer el numeret de la pancarta denota que no tenen excessiu esperit de governants.

En qualsevol cas, i a banda de les sortides de to dels comunistes, es van llegir un parell de preguntes d'alguns assistents, i així va acabar el primer ple de l'any. Ens va donar temps fins i tot d'arribar a temps per veure el derbi Espanyol-Barça.

Bookmark and Share