RSS
email

Concentració contra la violació d'una veïna d'Esplugues


Aquest vespre al Ple hem condemnat la violació que una alumna de l'IES La Mallola va patir fa uns dies a una discoteca de Barcelona. No només els grups municipals hem condemnat els fets, sinó que hi ha hagut una unanimitat de donar el màxim suport a la família i a la víctima d'aquesta brutal actuació.

Després de la resposta i el posicionament a la sessió plenària, hem baixat a la porta de l'Ajuntament la corporació en bloc per a denunciar públicament, juntament amb una declaració de condemna que han llegit uns alumnes de l'institut, aquest tipus d'agressions que malauradament encara avui es produeixen.

No puc entendre quina mena de persona pot ser l'individu que maquiavèlicament és capaç de saltar-se la moral, el respecte a la persona i als drets fonamentals d'una noia, per produïr una violació. On està l'educació, la llibertat, els valors, la tolerància...? Però el pitjor de tot, quina mena de plaer pot produïr el patiment de la persona que està sent violada?

La perversió de l'espècie humana queda pervertida en això mateix, en ser feliç fent infeliç als demés actuant sense racionar i sense emetre cap sentiment d'afecte vers la víctima. En qualsevol cas, espero que l'esforç d'aquests alumnes per manifestar una absoluta repulsa i condemna a aquest fet, i la personació de l'Ajuntament com a acusació popular ajudin a fer pagar al violador pels fets comesos. Tot el nostre suport a aquestes accions. Sens dubte.

Bookmark and Share