RSS
email

Crida de Ratzinger a la classe política


Molt sovint per no dir gairebé sempre, es critiquen i es treuen fora de context les declaracions que fa en Sant Pare. Els periodistes menjacapellans fan gala d'estar al dia de tot criticant amb fervor qualsevol comentari que vé de la Santa Seu.

Però com que aquesta societat és tan injusta, mai es pren en consideració allò que diu el Sant Pare en favor de les classes menys benestants, i em refereixo justament a la darrera crida que en Papa Benet XVI ha fet aquests dies als responsables de les institucions públiques.

Una crida que demana als responsables polítics que intentin minimitzar el patiment que l'actual situació de crisi està generant en alguns sectors de la nostra societat. Ratzinger aludeix a l'atur també com a font de patiment de molta gent i com no, demana ajudes a les famílies.

És per tant, prou important que l'Església pressioni els poders polítics en pro de les classes més desafavorides, però com que aquesta és una mesura positiva que impulsa el Sant Pare, mediàticament no interessa. Home, les coses no són així. I cal per tant aplicar objectivitat també, en allò que facin bé els altres, més enllà de simpaties pròpies i d'oportunisme polític.



Bookmark and Share