RSS
email

El meu primer partit de polo


Fa uns dies em van convidar al Barcelona Polo Classic 2009, un torneig internacional de Polo que s'ha celebrat a Barcelona el cap de setmana passat i aquest cap de setmana, i avui pel matí he pogut visualitzar el primer partit de la meva vida de polo.

El polo és un esport eqüestre que consisteix en entrar una pilota en una porteria sense xarxa i on els dos equips (formats per 4 genets cadascun) es van passant la pilota colpejant-la amb un bat. No deixa de ser curiós veure la velocitat i l'agilitat que prenen els caballs al mateix temps que els jugadors lluiten amb el bat per a fer-se amb la pilota.

El Club de Polo de Barcelona data del 1897, tot i que l'origen d'aquest esport es remunta a Pèrsia sobre l'any 2500 aC. Sembla ser també, que els britànics van fundar a l'Índia el primer club de polo sobre mitjan segle XIX, el mateix segle on va arribar el polo a Amèrica també de mans britàniques. Queda definitivament clar que el primer reglament de polo que s'elabora, sorgeix d'un club de polo anglès. Entenc per tant, que el príncep Carles d'Anglaterra sigui tan aficionat al polo...


Bookmark and Share