RSS
email

Entre plat i plat la bandera espanyola

Dissabte per la nit vaig anar al sopar institucional que habitualment organitza l'Ajuntament d'Esplugues amb motiu de la visita que la delegació del poble agermanat d'Ahrensburg fa a la nostra vila els dies que se celebra el Firesplugues.

Del sopar en sí, res a dir. Bé sí, volia fer una consideració que crec que s'ha de mencionar. I és que la senyora Díaz va fer un encert que anys enrere mai feia, i era presentar els regidors de la nostra vila (oposició inclosos) a la delegació alemanya. Cert és que aquest punt d'inflexió es va produïr ja al darrer sopar, i aquest cop la senyora Díaz ha mantingut la cortesia que s'espera de qualsevol alcalde.

Ara bé, el curiós del tema va ser quan acabats de sopar, em vaig fixar en les banderoles que presidien la taula presidencial. Eren quatre banderes: la d'Alemanya, la de Catalunya, l'Espanyola i l'Espluguina. 3 a 1 a favor nostre. Però curiós era, que sortís per allà una banderola espanyola totalment innecessària. Jo hagués posat només la bandera alemanya i la senyera, sense complicar-me més amb tanta banderola.

Però bé, si alguna cosa diferencia un militant del PSC-PSOE d'un militant de Convergència i Unió, és justament aquest tipus de sensibilitats nacionals tan diferenciades...

Bookmark and Share