RSS
email

Els messies catalans


Els equips de futbol catalans ja han arribat a la recta final d'aquesta temporada. Un FCBarcelona comandat pel Guardiola ha guanyat ja la Lliga i la Copa del Rei i resta a l'espera d'encadenar el triplet que li pugui suposar guanyar la Champions a Roma. El messies blaugrana ha deixat el seu llistó ben alt i el de l'equip també.

Per la seva banda Mauricio Pochettino s'ha convertit en l'altre gran messies del futbol català a l'haver aconseguit el miracle que cap seguidor blanc-i-blau hauria dit aquesta temporada que s'esdevindria: que l'Espanyol se salvés d'una zona de descens que presidia partit rere partit. Ara ja està matemàticament salvat. Un secret el de Pochettino, que estic segur que marcarà un punt i apart en la història d'aquest Espanyol.

Dos joves entrenadors que en les seves respectives realitats han aconseguit dos somnis que les dues aficions segur que aplaudeixen i agraeixen feliçment. Dos joves entrenadors que han fet molt bona feina al capdavant dels primers equips catalans de la lliga espanyola.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Sr Olivé ha dit...

Tens tota la raó del mon, dos joves entrenadors que han demostrat que la experiéncia es pot soplir amb una dossis extra de actitud i motivació en les seves primeres temporades com a entrenador professionals.

Dit aixó només desitjar que aviat tinguem més representants catalans a la màxima divisió nacional, ja que tenim un potencial suficient com per ficar 4 o 5 equips en un futur no gaire llunyà.

I per acabar dir que espero que el "PepTeam", aquest fantástic F.C. Barcelona que fa caure la baba a tothom siguin quin siguin els colors del cor de cadasqu guanyi la final de Roma i col·loqui al club català on es mereix, al capdavant del mon esportiu i futbolistic.

Sort Barça!