RSS
email

Un cap de setmana amb moltes activitats


Aquest cap de setmana ha estat ple d'activitats. Divendres començavem la tarda amb la inauguració de Firesplugues; una inaguració que va estar marcada per les protestes que els 4 sindicats del cos de la policia local van manifestar amb xiulades i pancartes. Reclamen millores laborals, i entre elles, que els cotxes patrulla passin les ITV. Al ple de fa quinze dies també van mostrar les seves discrepàncies.

Divendres al vespre acavàbem el dia donant suport a en Llorenç Rey i la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Just Desvern. Els companys de Sant Just van fer un sopar amb en Duran Lleida (secretari general de CiU a l'hotel CityPark, vora de Torreblanca).

Dissabte vaig tenir els actes de commemoració del desè aniversari dels intercanvis de l'Institut La Mallola amb l'institut d'Ahrensburg. Es van realitzar al mateix institut, i hi va haver parlaments dels directors dels dos instituts i dels alcaldes dels dos municipis.

Diumenge va ser el torn de fer una passejada matinal pel Firesplugues, on Esplugues TV em va fer una entrevista, i on després vam tenir un debat els sis candidats a l'alcaldia amb la Unió de Botiguers. Bé, en van faltar 2 que van enviar els seus segons de bord.

Per la tarda, després d'una darrera visita i d'alguns intercanvis d'impressions amb botiguers de la Fira, vaig dirigir-me cap al Restaurant La Mallola, on el govern municipal havia organitzat un sopar institucional amb els membres del consistori d'Ahrensburg, els quatre portaveus de la oposició, i els directors dels dos instituts i alumnes de l'actual intercanvi.

En definitiva, un cap de setmana ple d'activitats de gestió municipal i preelectorals.

Bookmark and Share