RSS
email

Futbol espanyol a TV3


Veig que TV3 està retransmetent un partit de futbol, i quina és la meva sorpresa quan veig que qui juga és el Real Madrid contra l'Olympique de Marselle. No pot ser, penso, no ho has vist bé. Doncs sí, és l'equip espanyol en la pantalla de la televisió catalana. Casualment dimarts va jugar el Barça per TVE la Champions i ara això.

Algunac osa passa en aquest País quan la televisió nacional retransmet equips espanyols i no catalans. Sembla que el procés d'armonització de la identitat catalana envers l'espanyolisme tradicionalista ha arribat definitivament a TV3 de la ma d'Esquerra i els seus socis.

Malament pels catalans i malament pels culés. Així no anem bé.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Luis Fernández del Campo ha dit...

Aunque TV3 no es una de mis favoritas, no veo ningún problema en que emita partidos del país al que pertenece dicha cadena autonómica (sí, digo autonómica, no nacional, ya que la única televisión pública de ámbito nacional es TVE).
El Real Madrid, además de ser tan español como el Barça o el Espanyol, es un equipo con muchos seguidores en Cataluña. Según las encuestas, y los censos de las peñas futbolísticas. El Real Madrid es el segundo equipo favorito de los catalanes. Evidentemente, no lo es de Roger Pons.
Mi respeto hacia todos los seguidores de equipos de fútbol, sean cuales sean, pero siempre que se trate de sentimientos deportivos. No está bien utilizar el deporte con fines políticos, como suele hacer Laporta. No es aixó, Roger.