RSS
email

Marxa per Sant Boi


Un any més, la vigilia de l'11 de Setembre, la comarca del Baix Llobregat ha organitzat conjuntament entre CiU i la JNC la tradicional marxa pels carrers de Sant Boi, que ha acabat a l'església de Sant Baldiri, amb una ofrena floral a la tomba del conseller en cap de Barcelona, Rafael de Casanova.

És un acte molt emotiu pels patriotes catalans, i a més, m'he pogut retrobar amb algunes persones que feia temps que no veia, i això sempre és una bona cosa. La participació de la gent en actes tan simbòlics i reivindicatius com el d'avui, et fa veure que el país s'estima el país (valgui la redundància).

Quina llàstima que encara hi hagi certs partits polítics i certs polítics que siguin afins a la idea de diluïr tot el que soni a català. I alerta, perquè aquests estrategues de l'espanyolisme "amic" els tenim més aprop del que ens pensem. I això que diuen que són més catalanistes que els propis catalans. Això sí, són els més catalanistes de tots i ens posen de President un exministre dels governs espanyols que fan política d'uniformitat. Encara seguim igual...

Bookmark and Share