RSS
email

No suporto que Chacón pretengui enganyar-nos


Ahir pel matí vaig escoltar un tros de l'entrevista que en Jordi Basté va fer a la responsable d'habitatge del govern de l'Estat, Carme Chacón. A banda de les pamfletades preelectorals que va deixar anar al llarg de tota l'entrevista, i del fet de no voler assumir les nefastes i desastroses males gestions que el govern que representa estan fent i han fet, va voler marcar aquest fals estil progressista que sovint es creuen els alts dirigents del PSC-PSOE.

Però el més vergonyós de tot, va ser el moment quan aquesta senyora va dir que durant el govern de Zapatero s'havia invertit molt més que durant els vuit anys de govern d'Aznar. Aquí és on no vaig poder suportar més la demagògia que aquesta exregidora d'Esplugues (a qui no podem atribuïr cap mena de gestió - ni bona ni dolenta - perquè només apareixia pel poble un cop al mes - als plens -). Va pretendre enganyar a l'audiència de RAC1 dient que aquest govern era el qui més havia invertit.

Però el que no va dir en cap moment, i de fet, aquesta és la trampa que va utilitzar, és que el Nou Estatut obliga els govern espanyols que governin durant els propers set anys, a invertir en infraestructures com a mínim l'equivalent del PIB català respecte el total espanyol. D'aquí que el govern de Zapatero estigui obligat a incrementar el sostre d'inversió, cosa que si governa el Partit Popular al març, també estarà obligat a fer efectiu aquest compliment atès que el nou Estatut no deixa de ser res més que una Llei orgànica refrendada pel poble de Catalunya.

Per tant, recordar-li a la sra. Chacón que deixi les mentides i la informació tendenciosa pels contes policiacs, i que comenci a tractar al poble català, amb dignitat i respecte.



Bookmark and Share