RSS
email

Nova edició en català de La Vanguardia


Aquest vespre Màrius Carol, director de comunicació del Grup Godó, ha confirmat durant la presentació d'un conveni entre el Grup Godó i la Facultat de Comunicació Blanquerna, les intencons de La Vanguardia de crear una doble edició català-castellà de l'històric diari català.

Sembla ser que està previst utilitzar la tècnica del Periódico per l'edició catalana, tot i que segons ha apuntat Carol, no es tracta d'una incorporació imminent ja que cal fer les adaptacions tècniques pertinents per llançar la nova versió lingüística del rotatiu.

Ara només cal esperar, però tot i així, és una molt bona notícia per la normalització del català que La Vanguardia definitivament aposti també per la nostra llengua. Un fet curiós ja que tant RAC1 i RAC105 com TD8 utilitzen majoritàriament el català, mentre que el diari encara mantenia el castellà com a llengüa vehicular tot i l'excepció de les cartes al director.

Enhorabona a Màrius Carol i a José Antich.


Bookmark and Share

3 comentaris:

Montse ha dit...

Ja era hora! vas a la manifestació?, jo no però els del meu grup polític sí, surten uns quants autobusos per anar-hi, m'hagués agradat anar-hi però la salut és el primer.

Anònim ha dit...

Malauradament teniem unes activitats programades a Esplugues i em va ser impossible arribar-hi a temps.

Però malgrat això, crec que l'èxit de la manifestació va demostrar que el poble català comença a estar tip de què des de Madrid ens llencin somriures i al mateix temps vagin esmicolant la dignitat del nostre poble.

Però ara la pregunta és: servirà d'alguna cosa?

garmir ha dit...

Per fi el meu diari preferit es farà en Català.Bona Noticia.